Barnens lustiga hattar.


Jack leker blöjsuperhjälte....



 
....och Jim är hans kompanjon. Typ Robin och batman.

Det är vad vi gör nu på förmiddagen. Vid två ska vi iväg på dop. Det är lilla Olivia som döps. I veckan var jag inne på Lilla snigel inne i stan och köpte doppresent. Jag kan inte riktigt än säga vad det var jag köpte eftersom Olivias mamma kanske läser min blogg innan dopet, men det är något som jag tänkt att köpa till Jim också fast i julklapp.
Funderar på om jag kanske borde införskaffa en spansk ordlista till ikväll eftersom det stort sett bara är chilenare på festen ikväll och jag talar inte direkt flytande spanska om man säger så. Kan ju inte springa omkring och säga "una cerveza" till alla. Nae skämt åsido så vet jag att det inte behövs men skulle vara roligt att nån gång kunna föra ett samtal på spanska med en släkting nån gång.  


Första storskrattet

Vi har fredagsmys idag, Jack Jim och jag. Pappa jobbar. Vi ligger på golvet alla tre och tittar på Bolibompa. Jack är fastklistrad vid teven medans Jim och jag ligger och leker tittutlekar och han skrattar och skrattar och återigen skrattar.


Ser fram emot morgondagen.

Imorgon har jag och Mannen skaffat barnvakt, vi ska på 30-årsfest. Det är min kusin som fyller år. Men det är inte bara det som är det roliga utan även att jag kommer få träffa släkt som jag inte sett på flera år: mina kusiner som bor i Norge, deras respektive, sysslingar som är utspridda lite här och var men framförallt min faster och farbror.
Min pappa bor sen några år tillbaka i Chile så det har inte blivit av att jag har träffat släkten på hans sida. Kanske beror det på att jag inte heller har varit jättemotiverad på grund av att jag och pappa inte har den bästa relationen, den ligger mer på en kompisnivå än som en farochdotterrelation, och så har det i stort sätt alltid varit.
Men som sagt, det ska verkligen bli jätteroligt, och jag ser fram emot morgondagen.
Det ska bli kul att få visa Mannen för den chilenska sidan av mej, det har ju bara tagit sådär fem år för mej (fram till idag allts) att göra det.


                                      


Jims namngivningskalas i söndags

Som vanligt är inte helgen något undantag för barnen att låta mamma och pappa få sovmorgon. Jack och jag åkte iväg för att gå på gympa och sen för att handla det sista för kalaset. Vi började åka inåt staden för att gå på gympan men Jack påpekade om och om igen att vi åkte fel väg, jag sa att vi ska ju gympa och att det var rätt väg.
-"Nae mamma, unner Maxi äre anna hålle"  
-"Men vi ska gympa först sen åka till Maxi"
-"Nae mamma Maxi fött"
-"Men då missar vi ju gympan"
-"Göj inge. Lill åka unner Maxi mamma"
Jaha det var bara att åka till Maxi och skippa gympan, Jack tycker det är jättekul att åka till Maxi bara för att vi parkerar i P-huset där...spännande. 
Jag vet att vi kanske borde åkt och tränat, men i lördags var en sån där dag då man ville att allt skulle flyta och  inte stöta på några motgångar, så Jack fick som han ville.
När vi kom hem började jag laga mat medan Mannen badade med vildarna.
Jim är som en lax i vattnet, han skvätter och sparkar, tycker det är jätteroligt.
Förmiddagen flöt, över förväntan, på väldigt bra vi hann till och med sitta ner och titta på Pettson och Findus med Jack.
Kl tre fick vi nycklarna till lokalen och då var det bara att köra på (gästerna skulle komma fyra) Koka ris, ställa fram bord och duka. Som tur va så fick vi hjälp av farmor och farfar.
Gästerna flöt in en efter en. Vi bjöd på kycklinggryta med sweetchilismak, ris, bröd och sallad. Till fikat var det kladdkaka med vaniljglass, marsmallows och mormors goda bullar. Under fikat läste Mannnen en dikt som jag tycker stämmer så bra in på vad vi först och främst önskar våra barn:

"Jag önskar dig inte guld mitt barn,
ej heller pengar ocg makt.

Jag önskar dig modet att vara dig själv
och stå för det du sagt.
Jag önskar dig inte en stenfri väg,
men kraften att vägen gå.

Jag önskar dig kärlek i rikligt mått,
och vänner att lita på."

Vad ska jag säga? jag tycker den talar för sig själv.

Efter dikten var det presentöppning och det var verkligen jättefina presenter. Jim tackar sååå mycket för allt.
Sen så sjöng farfar en sång för Jim om hans namn. Han har skrivit en till alla sina barnbarn som han sen har framfört på namngivelsen. Den var faktiskt riktigt rolig. Hoppas vi får den på skiva också.
Den handlar lite om (så som jag tolkade den) hur jag och Mannen kom fram till vad Jim skulle heta.
Det är ju så att Jack finns ju som whiskey (Jack Daniels) och det gör även Jim (Jim Beam), det är inte så att vi nu har döpt dem efter dessa ädla drycker men det är ju rätt så passande att båda har namn som en dryck. Men vi bollade lite på skoj om det när vi kom fram till att Jim just skulle heta Jim. Om Jim hade blivit en flicka så hade hon, om man riktigt snurrar till det, också kunnat heta som en whiskeysort men det tänker jag inte ens gå in på, möjligtvis om vi får en flicka i framtiden....
I andranamn heter Jim Lennox efter en boxare som inte jag känner till och Jack heter Evander efter Evander Hollyfield.
En sak som jag tänkt på så här efteråt är att Jim Lennox klingar lite med John Lennon.


Gästerna började röra sig hemåt och vi började städa med hjälp av farmor, farfar, mormor och ett par vänner. Allt var klart vid sju åtta och vi åkte hemåt för en myskväll med några av vännerna som varit med på kalaset, vi hade riktigt trevligt. Kl tre nån gång kom jag och Mannen i säng. Jim somnade nästan direkt när vi kom hem och vaknade inte förrän vid tre, och ville ha mat, när vi gick och la oss. Jack var också trött efter dagen och somnade i soffan (det har nog bara hänt en gång innan) till en film.

Kortfattat kan man säga att det var en jättebra dag med våra nära och kära.





Vi ligger i sängen & myser innan vi ska hä...

2010-10-26_13_00 (MMS)

Vi ligger i sängen & myser innan vi ska hämta jack på dagis & åka &handla (det går ju faktiskt med två små om man är väl för beredd)


Köpt en ny telefon

Jag har suttit ett ex antal timmar med min nya telefon och försökt komma fram till hur man kan blogga från telefonen utan att kommit fram till någonting. Det ska gå men tydligen inte från blogg.se (typiskt)
Det blev en samsung galaxy telefon och än så länge fattar jag ingenting av den. Tog ett bra tag innan jag ens visste hur man svarade i den

I helgen så har vi firat Jims namngivning. Tyvärr så skriver jag inget om den idag då datorn och telefonen tagit alldeles för mycket av min tid och jag är trött och lite småhängig i dag så jag återkommer om den imorgon. 
 


Här är den mina nya leksak. Hoppas bara att vi kan lägga ner våra stridsyxor och bli vänner....nån gång.

Bloggar från mobilen

Bloggar från mobilen


Sex månader

Allt går så himla fort med Jim, på söndag är han sex månader. Idag har vi haft hemmadag, jag har styrt lite i köket medans Jim harr legat på filten, eller legat är väl fel och säga. Han försöker krypa i väg. Han får till det med att ställa sig på alla fyra och tar sats för att försöka förflytta nån av armarna men har inte riktigt fått till det än så det har varit mycket tårar idag när han gång på gång landar på lilla näsan. Men han är envis och försöker igen och igen och igen, det blir mycket spring för mamma.

På lördag ska vi ha namngivningskalas för Jim, vi kommer vara omkring 50 personer som ska fira vår lilla prins. Det blir mat med efterrätt. Tiden går så fort.

Jim tittar på bebisar som åker rullskridsk...

dsc01454 (MMS)

Jim tittar på bebisar som åker rullskridskor. Han skriker hejdlöst av lycka.


Tvkock med bästa publiken.

Jim är så himla glad hela tiden, börjar undra om han går på något och i så fall vill jag också ha det. Men med tanke på att jag är hans mamma och vet vad han stoppar i munnen så är det inget han bara är sån. Han skrattar åt allt. Nu på fm har jag fejat i köket, vi ska ha namngivningskalas i helgen. Och för att inte Jim ska bli uttråkad har han fått sitta i sin matstol ijämter mej, och jag har lekt tvkock. Det gillar han, att mamma står och gör sig till, tur att det bara är vi hemma, det är nästan så man borde dra ner persiennerna i köket (som vi inte har). Nu är första kakan klar, det luktar sååå gott, nu har jag väl sådär en tio kvar att göra. Dags för Nigella att dra sig tillbaka till köket då.
Hej hej!

Jack har fått en liten svans.

Jack kom gråtandes till mig nu på morgonen, när jag stod och gjorde frukost, han kom och sa att Jim ger sig på honom. Jim glider runt i sin gåstol här hemma, han har blivit riktigt duktig, han börjar röra på benen som om han är ute och går.
I alla fall, Jim vill vara där Jack är så han åker ju efter Jack var han än går och är. Jack tycker inte det är lika roligt, och vem kan tycka det, att ständigt bli påkörd och dragen i kläderna. Det är rätt så roligt att sitta och titta på hur de håller på: Jack sitter och leker med sina bilar exempelvis och så kommer Jim i vrålfart mot brorsan. Han sträcker ut sina bläckfiskarmar och får tag i Jacks tröjärm. Jack blir sur reser sig upp och knuffar bort gåstolen, med Jim i, så långt det är möjligt. I samma stund som han vänder på klacken för att återgå till sina bilar har han lillebror efter sig. Så här kan det hålla på ett tag tills man till slut måste ta upp Jim ur gåstolen för att undgå bråk mellan bröderna. 
 



En skön helg

Sitter i soffan med Jack och mannen och tittar på en thriller med Angelina Jolie. Ja, Jack är fortfarande vaken, han har sovit i fem timmar mitt på dagen, så ha kommer nog inte somna i första taget. Igår var vi på 35- årsfest och kom hem sent. Jim har också sovit mycket idag. Det märks att han inte är van vid att vara iväg sent.

Helgen som har varit har varit helt underbar förutom att man vaknade med en karatehuvudvärk och en öken i mun idag.
I fredags var vi på badhuset. Det var premiär för Jim, han tyckte det var jättekul. Jack tyckte också det, han hoppade runt, åkte kana och skvätte vatten omkring sig. Jack har varit lite såmrädd för vatten förut men inte i fredags, då va han kung på badhuset. Han brukar bli hysterisk om man skvätter vatten i ansiktet på honom men nu ville han att jag skulle skvätta på honom hela tiden. Han börjar bli stor vår lilla Jack. 
Efter badet åkte vi till flygplatsen och spanade på flyg. Vi hade tänkt äta där men det var inget på deras meny som lockade så vi åt på St Georges inne i stan istället. 
På kvällen åkte jag iväg och tränade, känner verkligen att man börjar komma igång nu. Det har blivit som en drog, det är så himla kul. När jag kom hem efter träningen gjorde vi hemmagjord skagenröra med toast till, mumma!!

På lördagförmiddagen åkte jag med Jack till Friskis & Svettis och gick på ett pass som heter Familjen (alla i familjen får röra på sig tillsammans) Jack tyckte det var jättekul så det lär bli en vana. 

Sen åkte vi hem och hämtade mannen och Jim och åkte till Loppisen, där jag hade hittat ett pelarbord. Jag hade gått och väntat sen i onsdags på att få åka ocj köpa det där bordet. När vi kom dit låg det en röd lapp på bordet, som det stod att det var sålt, f ¤%# a #"!/)&?/ n!! Men jag ville försäkra mig om att det verkligen var så så jag frågade personalen och dom sa att den lappen skulle ligga på ett annat bord YES!! Så nu har jag äntligen fått hem mitt fina pelarbord, nu åter står bara att måla det. Även i lördags åt vi ute, det blev en god pastasallad på Lindahls, på MAXI, till mig och mannen och pannkakor till Jack. Han åt upp allt, jag tror inte jag har sett Jack äta en hel portion nån gång. De pannkakorna måste ha varit goda, Jim fick också smaka, millimeterstora bitar. Vi var iväg hela dagen och gick i affärer, jag hittade ett par träningsskor. Senare var vi som sagt va på 35-årsfest. Idag har vi bara myst här hemma, tittat på Laban och legat i sängen. Kan behövas ibland, speciellt när kvällen innnan är livad.
  
 

Inte torr bakom öronen

Sitter vid datorn och surfar lite kollar lite inredningstips, lite sådär mysigt lantlig stil. Har totalt snöat in på den linjen. Det är kul med lite förändring nu när det blir mörkare ute. Både Jack och Jim sover sen en timme tillbaka och Mannen jobbar över så då passar jag på att ha en helkväll framför datorn och prata i telefon. Jim fick en flaska ersättning i sängen när han skulle sova. När han hade ätit klart fick han ligga på mage på min mage och mysa lite, jovisst mysigt värre, han kräktes i örat på mej och det var inte så lite heller. Det var bara att hoppa in i duschen när barnen hade somnat.
Imorgon blir det en tur till badhuset, Mannen har tagit ledigt så vi har honom hemma HELA dagen,en riktig familjedag... underbart. Jag ska bara iväg en liten sväng och träna på kvällen och den här gången ska jag boka i förväg. Natt natt.




Lyckades ta mig över till andra sidan med lite hjälp av mamma

Vi överlevde loppisturnén. Jack var på toppenhumör när jag hämtade honom på dagis, så det var bara att ge oss ut på lite shopping. Vi började med en loppis i närheten av st Johannes ka, med Jim i bärselen och Jack i handen. Vi flöt runt inne i affären och Jack hälsade som han alltid gör med varenda människa som passerar. Tyvärr så hittade vi inget bord, så det var bara att packa in barnen i bilen och åka till nästa loppis, Hela männinskan bakom Pryssgården. Nu tyckte inte Jack att det var lika roligt längre, rent av urtrist att gå och glo på en massa gamla möbler. No more mr nice guy vill säga. Som tur var så skulle både Jack och Jim vara hemma hos mormor lite senare på eftermiddagen så jag kunde åka iväg och träna lite senare. Så jag ringde mormor och frågade om det gick bra för Jack att få komma lite tidigare än bestämt, det gjorde det.
Jag hittade faktiskt ett bord på Hela människan, men ville ändå åka förbi Myrorna inne i stan för att se om det fanns nåt där med.
Jag lämnade Jack hos mormor och åkte ner till stan. Jim höll sig faktiskt coollugn under hela shoppingen, som tur va. Det fanns inget på Myrorna i möbelväg som lockade, däremot en massa snyggare jackor. Blir att åka dit nån dag med spenderarbyxorna tror jag.
Klockan började närma sig fyra och tjugo i fem skulle jag vara på friskis & svettis, självklart hade jag ju inte varit så pass smart och packat ner träningskläder innan jag begav mej hemifrån, så det var ju bara att åka hem och hämta dem.
Men allt flöt på, hämtade kläderna hemma på ett nafs och lämnade Jim hemma hos mamma utan tårar, han somnade till och med i bilen på väg dit.
Jag lyckades komma i tid och då var det ändå mycket trafik inne i stan och ont om p-platser.

Väl på friskis och svettis då så var ju det passet vi skulle gå på fullt så vi fick hoppa på ett annat som skulle börja en halvtimme senare. När man bokar ett pass på f&s gör man det på en dator de har där och biljetterna släpps en halvtimme innan varje pass. Nu var det bara så att min väns (vi kan kalla henna Jane Doe) man ringde och sa att han hade fått soppatorsk i klockis och hade inte någon bensindunk i bilen (för den hade han tagit ur bilen DAGEN innan). Så hon var tvungen att ringa runt och försöka få tag på en dunk alt. att någon skulle komma och plocka upp dem. Samtalet från hennes man om soppartorsken kom ca fem i fem (fem minuter innan biljetterna till det senare passet skulle släppas) Jane DOe satt i telefon i ytterligare sådär en kvart, så när hon väl hade slutat prata i telefon så var kl kvart över fem så när vi skulle boka passet fanns inga platser kvar. Jaha det var bara att bege sig därifrån. Jane Does man hade inte fått tag på nån som kunde hjälpa honom så jag skjutsade hem Jane Doe för att hämta dunken ( som mannen hade tagit ur bilen dagen innan) och sen till klockis och släppte av henne. Det var nog inte meningen att vi skulle träna idag, och det gjorde inget för jag hade ändå glömt mina träningsskor hemma. Det blir att köra 200% på fredag istället.

Sen bar det av hem till mamma för att hämta mina små. Och nu sover de sött och det är nog dags för mej att krypa i säng också,  imorgon är, som alla andra dagar nu för tiden, full med aktiviteter. Trots att jag har fläng hit och dit är jag nöjd med denna dagen.
Först jobb, sen en runda på stan med goa Jane Doe och sen på eftermiddagsmys hos en kompis, en helt vanlig torsdag med andra ord. 
Natt natt.


Ut på loppisturné

Vi har köpt ny soffa för ett par veckor sedan. Så nu är min plan att göra om lite i v-rummet. Jag har redan målat om tv-bänken och köpt ett vitrin-skåp i furu som jag målat om i vitt. Nu är jag på jakt efter ett soffbord, en mysmatta ( en sån som kittlar skönt under fötterna) och ett så kallat slagbord alt. pelarbord. Så småning om vill jag ha en ny tv-bänk också men det får vänta lite. Jag har suttit på blocket och alla andra säljarsidor på nätet men har inte lyckats hittat något. De jag hittat är i Motala eller vadstena och dit åker inte jag för ett bord som sen visar sig inte vara något att ha.

Så idag när jag har hämtat Jack på dagis så ger vi oss ut på loppisturné. Får se hur det går med båda barnen, jag har bara åkt iväg själv med båda på shoppning ett par gånger sen Jim föddes och det har oftast slutat med att vi sprungit genom butiken och bara fått med det nödvändigaste eller fastnat i nån glasskiosk ( jag erkänner: jag är svag för Jacks övertalningsförsök, men han är ju så söt när han tittar på mig med sina mörka bedjande ögon). Idag har jag laddat med goda Waffers, majskrokar och favoritleksakerna i väskan så idag ska det gå lugnt till. Håller tummarna.
  


Jack fick en ny bästa kompis hos Tandis

Jack sprang ju in köksbordet igår och slog i munnen, så idag har vi varit hos tandis och kollat läget. Det är lite svårt att se så här tidigt så vi får komma tillbaka om två veckor igen för att se om det har blivit någon infektion eller annat. Men än så länge ser det "väl" ganska bra ut som tandläkaren sa. Jack va jätteduktig och gjorde precis som han blev tillsagd (man kan ju vid det här laget säga att Jack har blivit lite van vid att träffa "fabo doko" som han själv säger) men när tandis sa att han skulle gapa som en flodhäst såg han ut som ett frågetecken. Flodhäst, va är det? undrade Jack. Så när vi var klara kom tandis in med en minihippo till Jack för att han hade varit så duktig. Så nu sitter han här i soffan och leker med den.





Jim då? Jo han är på gåstolsturné idag. Glider fram och tillbaka i vardagsrummet och sjunger prrrrrrr prrrrrr.



Jack har besegrat köksbordet en gång för alla. Ser dock lite missnöjd ut, kan det vara för att mamma glömt ta på honom byxor kanske?

Stackars lilla Jack.

Det har hänt en liten olycka idag. Jack har slagit sig i munnen så den blivit lös och så har han fått en kraftig fläskläpp. Så imorgon blir det att äka till Tandis.


Men som ni ser lika glad som alltid.


I går var det full rulle. Klädbytar dag i Kvillinge (det var inget att ha), dop och födelsedagskalas för Joar.



Dopet ägde rum i Borgs kyrka. Det var Kenta och Ullis tvillingar Elvira och Linnea som fick vatten på sina små huvuden.
Efter dopet bjöds det på smörgåstårta och fika i församlingshemmet, en trevlig tillställning.
Vi hade köpt en varsin skallra (som låter MYCKET hihihi) och en litet tand ask till dom var.
Sen bar det av ut till kusin Joar på kalas, med mat och bus.

Ja må han leva många lyckliga år.

Så söt.

dsc01406 (MMS)

Så söt.


Full rulle idag

Vill bara börja med och säga att knapparna på min dator lever sitt egna liv så blir det konstiga tecken eller annat konstigt i texten så beror det på det, och delete-knappen funkar inte heller. Nåt fel som är trasigt. Idag ska Jim och jag åka till Kvillinge och gå på Klädbytar dag, Jack ska vara hos moster så länge för det här med kläder är inte Jacks melodi. Mannen har jobbat inatt så han behöver sova. Vid lunch ska vi på dop, Elvira och Linnea ska få vatten på huvudet. Och efter det bär dte av till kusin som fyller år.
Igår hade vi lite fredagsmys här hemma  och grillade, det blev kotletter och tjock grillkorv. Eftersom fredagar är barnens mysdag här i familjen är det de som bestämmer, så det blev pomme till. Jack älskar pomme, han kan äta det frukost lunch och middag om det är så.  Full rulle som sagt.

Det är så skönt att bara vara familjen, sista tiden har vi haft folk hemma eller också så har vi varit iväg hos nån nästan varje helg. Vi känner att vi behöver tid för oss själva och bara va och det har vi märkt att barnen mår bäst av, och det är det viktigaste. Tempot kan vara rätt så högt ibland så det är viktigt med återhämtning både innan och efter en hektisk vecka.  

Nae nu är det dags att sätta fart, vi har som sagt va en fullspäckad (konstigt ord egentligen)dag fram för oss. 

Lite uppvärmning inför dagens aktiviteter.

Jims värld!


Glider runt med blöja på huvudet.



Chillar vid matbordet.



Badar.



Myser med storebror alias ketchup.



Tittar på när Jack leker.



Åker korg.



Myser i tvättkorgen.



Sitter alldeles själv=)

Jim sitter

Jim lilla plutten kan sitta alldeles själv nu, och han tycket det är jättekul. Jim är ju nästan alltid glad, men idag strålar han. Lägger jag ner honom så blir han lite småsur, han ska bestämt sitta upp.
Idag regnar det ute, men vi har trotsat vädret och gett oss ut på en liten promenad. Vi gjorde ett litet stopp på öppna förskolan, och skvallrade och utbytte lite tips med de andra mammorna, innan vi fortsatte på en timmes lång promenad. Det finns inte dåligt väder, bara dåliga kläder som "dom" säger.

Idag blir det en lugn dag inga måsten, känner att det varit så mycket nu med plugg, inreda vardagsrum, babymassage, träning ja allt som hör vardagen till. Det är viktigt att bara vara ibland.

Jack och Jim för ca två månader sen, Jack är väldigt lik sin pappa på denna
bild tycker jag och Jim deras farfar.



Tips!!

En magisk formel:
Fem mandlar plus en tesked vitvinsvinäger= snabb kick för matsmältningen.


Slutpluggat för denna vecka.

Idag är Jack hemma från dagis, han vaknade i morse och va jättesnorig. Så vi ringde dagis och sa att jack blir hemma. Jo då sen dess har har inte snorat mer.....typiskt.
Så det har varit en körig fm med tanke på att jag måste bli klar med de sista uppgifterna. Men nu äntligen är jag klar, Jim och Jack har fått sysselsätta sig själva lite men det har gått bra. Det är tur att det finns Bolibompa och majskrokar. Igår var jag och tränade och köpte årskort på Friskis & Svettis så nu MÅSTE jag börja träna regelbundet, men det känns skönt.
Glada killar.


...och pappersinsamlingen.

dsc01405 (MMS)

...och pappersinsamlingen.


Jim älskar att leka med soppåsar!?!

dsc01404 (MMS)

Jim älskar att leka med soppåsar!?!


Blubb blubb



Det känns som att andas i ett cyklop med stängd mun uppe på land.

Jack andas igen......

Vilken helg det har varit för lilla Jack. I fredags åkte Jack på förkylning under förmiddan som senare på eftermiddan ledde till svårt att andas. Vi fick åka till jourmottagningen så jag fick andas Ventoline och adrenalin. Vi fick en tid strax innan åtta på kvällen så det var ju rätt så sent. Vi var inte hemma förrän elva. Stackars liten. På lördagen var läget inte förändrat så vi fick åka till Barnjourmottagningen och så fick Jack andas igen. Den här gången fick vi mediciner att hämta ut på apoteket och en remiss till en allergi- och- astma- läkare. Det är tydligen förkylningsastma han har fått lillkillen. I söndags var allt mycket bättre och idag är han helt återhämtad nu rinner bara näsan lite. Jag hade falsk krupp och astma som liten så jag vet hur tungt och jobbigt det är när man känner att man inte får luft. Konstigt nog har Jacks humör varit på topp som vanligt, han har bara klagat nån gång då och då på att det har varit jobbigt. Det känns skönt att vi äntligen ska få komma till en läkare och att vi fått bättre mediciner än Ventoline som inte har hjälpt ett dugg. Vi har fått åka upp till sjukan med Jack tre ggr tidigare utan att något har skett.

Nu sitter jag och pluggar och det bara snurrar i huvudet. Jag hoppas verkligen att jag klarar de här TVÅ (jag vet bara två men ändå) ämnena för jag vill verkligen plugga vidare nästa höst. Jag ska, jag ska, jag ska KLARA DET HÄÄÄR!!!!!!

RSS 2.0