Jack 3 år

Igår fyllde Jack 3 år. Han blev "väckt" strax efter sju ( han låg och låtsades att han sov) av "Ja må han leva" . Det blev paket och frukost på sängen.


Ett stort paket som innehöll en sparkcykel (en sån som stora barn har, en sån för mindre barn är inte lika rolig tycker Jack)


Fick en mumsig polkamaräng (en riktig sockerbomb).



Sen bar det av till dagis, Jack fick med sig ett paket med glasspinnar att bjuda sina dagiskompadres på.
Medan Jack firades på dagis med att gå ett varv runt en låtsassol städade och fejade vi här hemma.
Framåt kvällen blev det kalas med släkten. Jack fick precis allt han önskat sig: Dinosaurier, truckar, motorcykel, en rittavla och en cykel som vi har varit ute med från och till hela dagen.


Tålmodig väntade han med att öppna paketen tills alla gästerna kom.

'
Lillebror fick snällt sitta i mosters knä och titta på när brorsan öppnade paket.


Jack hade beställt en spöktårta med chokladsmak så det fick han, det var dock lite svårt att få till det med ögon och mun, ja ni ser ju själva. Den var i alla fall god.


Alla tre ljusen blåste han ut i ett kick. 

Jack var/är jättenöjd med sina presenter och firandet av sin dag, när vi sen gick och la oss strax efter åtta somnade han nästan innan huvudet hade landat på kudden.  
Jack 3 år! det klingar bra.

Regn och solsken

Idag har det varit regnväder på förmiddagen, men jag Jack och Jim trotsade vädret och gick ut ändå. Det blev mycket plaskande och vi var mer blöta än torra när vi gick in, även Jim fick sätta fötterna i pölarna (en lite mindre så han inte skulle bli blöt givetvis). Jack har fått vara hemma från dagis idag för det är kort om folk på dagis idag men imorgon är allt som vanligt igen. Nu börjar det spricka upp ute så det blir nog att gå ut lite på eftermiddagen igen.
Om exakt en vecka fyller Jack 3 år och det är nästan det enda det pratas om här hemma. Jack pratar om att tomten ska komma med paket och det är mycket som tomten kommer med allt ifrån dinosaurier till traktorer och polisbilar. Idag ska jag försöka hinna med att baka lite, för imorgon är det jobb och till helgen så ska jag ut och kalasa med min gamla workisar, ska bli riktigt kul.


Myskläder i rött och oranget.


Jack är en snäll storebror och delar gärna med sig till lillebror. Han har till och med börjat låna ut sin favorit nappen till Jim när han är ledsen.


Jim ute på promenad i solen.


Han går fram och tillbaks.

RSS 2.0